Andre Services!


Øre- og næse-piercing

Med hospitalsvæsenet som forbillede; Vores medicinske piercing udviklet af Blomdahl Medical, bygger på moderne aseptisk teknik fra hospitalsvæsenet. Det indebærer at alle vores produkter og metoder er sikker lavet, så der undgås smittespredning i forbindelse med piercingen. Den sterile metode gør din piercing hygiejnisk og sikker. Med sterile produkter, hygiejniske metoder og hudvenlige smykker sætter vi altid din hud og helbred i forreste række.

Børn

For at tage ekstra hensyn til børnene har vi udviklet medicinsk dobbeltpiercing, så det går hurtigere uden at gå på kompromis med sikkerheden. Vi laver tit huller i ørene på børn, og lægger vægt på at de skal føle sig trygge og tilfredse med processen. For at forberede dit barn på bedste måde, kig gerne på denne YouTube-video fra DR Ultra, om Vickie på 7 år der får lavet dobbel-huller med Blomdahl medical systemet! (Selve processen ser man fra ca.2 minutter ind i filmen)

 

1. Marker     2. Sprit af     3.Sterile engangsprodukter     4. Hul i begge ører samtidigt!

Priser

1 x hul i øret Kr. 175
2 x hul i øret Kr. 275
Næsepiercing Kr. 275

 

Køb af gammelt guld

Vi køber gerne dit gamle guld i forbindelse med køb af varer i butikken. På denne måde får du 20% ekstra for dit guld /sølv, og til gengæld får lige de nye smykker du ønsker dig! Prisen på gammelt guld kan variere fra dag til dag.